Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Αυτό είναι... ντέρμπι (video)!


Αυτό είναι... ντέρμπι (video)!

Τέτοιες... κασέτες θέλουμε! Ένας Παοκτσής κι ένας Ολυμπιακός βλέπουν παρεούλα το ματς! Η κάμερα του gazzetta κατέγραψε τις αντιδράσεις τους σε ένα 8λεπτο video που βγάζει γέλιο και ποδοσφαιρικό πολιτισμό!

Τα ντέρμπι στην Ελλάδα, όπως και το χθεσινό, διεξάγονται με οπαδούς μόνο της μίας ομάδας. Στο gazzetta την είδαμε αλλιώς. Κι αποφασίσαμε να δείξουμε με εικόνα ότι μπορούν να το δουν μαζί.


Δύο φοβερές «φάτσες» και οπαδοί των δύο ομάδων, ο Παοκτσής Κώστας Μουτσαφτσής και ο Ολυμπιακός Κώστας Ξυριάς φόρεσαν τις αγαπημένες τους φανέλες και αποδέχθηκαν την πρότασή μας για... κάτι διαφορετικό. Τι ήταν αυτό;

Να δουν παρέα το ντέρμπι, ενώπιον της κάμερας. Το μόνο που τους ζητήσαμε ήταν να... είναι οι εαυτοί τους κι εκείνοι το έπραξαν και με το παραπάνω ανταλλάζοντας ατάκες όπως αυτές που λέμε βλέποντας το ματσάκι στο σπίτι με φίλους!

Το αποτέλεσμα της παραγωγής του gazzetta θα το κρίνετε εσείς (με μια σχετική επιείκεια λόγω της πρώτης φοράς!!!). Το δικό μας μήνυμα είναι ότι ο αθλητισμός, ακόμα και όταν πρόκειται για τα μεγαλύτερα ντέρμπι, πρέπει να παράγει πολιτισμό κι όχι αλητισμό. Χαβαλέ κι όχι ανταλλαγή πυρομαχικών. Ωραία πειράγματα, όχι χουλιγκανισμό.

Κι η δέσμευσή μας είναι ότι θα το ξανακάνουμε και θα επανέλθουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής.

Προς το παρόν απολαύστε τη μονομαχία...









* Ευχαριστούμε θερμά τους Κώστα Ξυριά και Κώστα Μουταφτσή για την ευγενική συμμετοχή τους και τον Γιάννη Κερεμένη που ανέλαβε όλα τα υπόλοιπα!

gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...