Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Πήγε... περίπατο το πρώτο match ball

Η πρώτη, καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού για κατάκτηση του φετινού τίτλου, χάθηκε στην Τούμπα, με την ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ. Στον Πειραιά δεν φαίνεται ότι ανησυχούν τόσο για την κατάληξη του πρωταθλήματος, όσο για την... ασταθή άμυνα.

 
 
 
 
Οι «ερυθρόλευκοι», αν και προηγήθηκαν κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» και για αρκετή ώρα μετέτρεψαν την έδρα των Θεσσαλονικέων σε... εκκλησία, έδειξαν για ακόμη μια φορά αστάθεια στα αμυντικά τους καθήκοντα και όλα άλλαξαν από ένα... κόρνερ. Αυτό που εκτέλεσε ο Ζαϊρί στο φινάλε του πρώτου μέρους, απομάκρυνε η άμυνα του ΠΑΟΚ και στην αντεπίθεση, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έφερνε το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και απαντώντας στο γκολ του Ραφίκ Τζεμπούρ. Το τελικό 2-1 που διαμορφώθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιτόλο, ήρθε για να χαθεί το πρώτο... match ball τίτλου για τον Ολυμπιακό, που σε περίπτωση νίκης στην Τούμπα, κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Γιατί, ουσιαστικά το έχει κατακτήσει αρκετό καιρό πριν...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε αρκετά πράγματα που δεν του άρεσαν εντός αγωνιστικού χώρου και πιο πολύ, την άμυνά του να μην μπορεί να προστατεύσει τα καρέ του Πάρντο, που δέχθηκε δύο γκολ με τα οποία, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση. Τα πέντε μαζεμένα τέρματα στα ισάριθμα πρόσφατα ματς, είναι κάτι που θέλει να διορθώσει ο Ισπανός τεχνικός των πρωτοπόρων, αλλά δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου για τον τίτλο. Εξάλλου, ζήτησε απλά μια εβδομάδα υπομονή από τους φίλους του Ολυμπιακού, προκειμένου να πανηγυρίσουν την επιστροφή στις επιτυχίες. 
 
sday.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...