Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η δημόσια εκδήλωση αγάπης της Kylie Minogue

Η Kylie Minogue είχε υπαινιχτεί πρόσφατα ότι μπορεί να είναι το άτομο που θα ήθελε να κάνει οικογένεια και δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει, τα βαθιά της συναισθήματά για τον Andres Veloncoso με την δημόσια απόδειξη αγάπης της απέναντί του.









Η 42χρονη τραγουδίστρια δίνοντας ένα μαγικό show στην πατρίδα του Andres, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, είπε σε άπταιστα Ισπανικά, ότι «νιώθω πολύ ευτυχισμένη, απόψε που βρίσκεται κοντά μου η οικογένειά μου και ειδικά κάποιος, που δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο μου».

Αμέσως μετά, έψαξε τον Andres ανάμεσα στο πλήθος και του έστειλε τα φιλιά της, με τη γνωστή χειρονομία του χεριού.

Η Kylie όμως δεν αρκέστηκε σ’ αυτό και σε λίγα μόλις λεπτά τον φίλησε ζωντανά μέσα σε έναν πανζουρλισμό επευφημιών, από τους θαυμαστές της.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, γιόρτασε τα πέντε χρόνια που η υγεία της είναι σταθερά καλά, ιδιαίτερα συγκινημένη σε μια αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη σε κανάλι της Αυστραλίας. Είχε μάλιστα αποχωρίσει από το stage κλαίγοντας, τη στιγμή που αποκάλυπτε λεπτομέρειες της ασθένειας της και τους φόβους της, για να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα ζητώντας συγνώμη για την ευαισθησία της.



Η διάσημη τραγουδίστρια που χρονολογεί τη σχέση της με τον Andres τρία χρόνια, είχε εκφράσει τις ανησυχίες της, ότι ίσως δεν καταστεί δυνατόν να φέρει στον κόσμο ένα μωρό, μιας και όλα εξαρτώνται από τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού, που δυστυχώς είναι ενεργός.

Το κεφάλαιο της μητρότητας την απασχολεί ιδιαίτερα, ακόμα και το κομμάτι υιοθεσίας ενός παιδιού, αλλά όταν ρωτήθηκε πρόσφατα, απάντησε, ότι έχουν αμφότερα την ίδια ευθύνη, τα παιδιά πρέπει να έχουν γονείς που να είναι δυνατοί και υγιείς και δεν γνωρίζει εάν η ίδια έχει το δικαίωμα να το πραγματοποιήσει. Πρόσθεσε δε, πως είναι κάτι που είναι συνέχεια στη σκέψη της.

Η Kylie άνοιξε τον κύκλο της παγκόσμιας περιοδείας της τον Φεβρουάριο από τη Δανία, θα περάσει από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για να καταλήξει στο Περθ της Αυστραλίας στις 22 Ιουνίου.

newsbomb.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...