Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Ο George Clooney μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Berlusconi!

Ανάμεσα στους 78 μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν για το ροζ σκάνδαλο του Ιταλού πρωθυπουργού είναι και ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ.  Στην λίστα με τους μάρτυρες που θα καταθέσουν στη δίκη του Silvio Berlusconi για το ροζ σκάνδαλο με την Ruby, κλήθηκε και ο σταρ του Χόλιγουντ George Clooney.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “La Repubblico”, o George Clooney βρίσκεται στη λίστα με τους μάρτυρες που ενδέχεται να καταθέσουν στη δίκη του Silvio Berlusconi, επειδή η 17χρονη κοπέλα, σε κατάθεσή της αναφέρει ότι ο Clooney μαζί με την σύντροφό τους Elisabetta Canalis βρισκόταν σε ένα από τα πάρτι.
 
Πάντως, από την πλευρά του, ο George Clooney ανέφερε σε δήλωση του πως έχει συναντηθεί μόνο μια φορά με τον Ιταλό πρωθυπουργό, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για να συγκεντρώσει βοήθεια για το Darfur. “Τον έχω δει μια φορά τον Berlusconi, στη συγκέντρωση για το Danfur”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
 
Ακόμη, στη λίστα με τους μάρτυρες που θα καταθέσουν είναι πολλά ονόματα του πολιτικού κόσμου, αλλά και ο γνωστός ποδοσφαιριστής Christiano Ronaldo.


Karima el Marhoug, γνωστή ως Ruby

tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...