Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Πριμ Μαρινάκη στην ομάδα βόλεϊ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριμοδότησε την ομάδα βόλεϊ με 20.000 ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου.  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού πρώτα έδωσε τα συγχαρητήρια του στους τροπαιούχους, στην συνέχεια ανακοίνωσε πως πριμοδοτεί την κατάκτηση του Κυπέλλου με το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους πρωτεργάτες αυτού του θριάμβου και παράλληλα κάνει κάλεσμα στους οπαδούς του Θρύλου να δώσουν μαζικά το παρών στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, προκειμένου να αποθεώσουν τους θριαμβευτές της Ορεστιάδας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Σ.Φ.Π

H Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. συγχαίρει του αθλητές, τους προπονητές και όλο το επιτελείο της ομάδας βόλεϊ ανδρών για τη μεγάλη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2011. Περιμένουμε τον κόσμο μας στις 24 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ. στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για να γιορτάσει και να φωτογραφηθεί με τους αθλητές του βόλεϊ και το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον και το αποδεικνύει πάντα στις δύσκολες στιγμές.

Οσον αφορά τον αγώνα, θεωρούμε ότι οι συνθήκες που επικράτησαν πριν την έναρξή του ήταν ακριβώς οι αντίθετες από αυτές που είχαν προαποφασιστεί στις συσκέψεις με την τοπική αστυνομία και την ΕΟΠΕ . Στο γήπεδο εισήλθαν χωρίς προσκλήσεις και χωρίς να ελεγχθούν φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας με συνέπεια να κινδυνεύσει η έναρξη και η διεξαγωγή του τελικού.

Παρόλα αυτά, συμφωνήσαμε να ξεκινήσει ο τελικός κάτω από αντίξοες, για την ομάδα μας, συνθήκες και με την παρέμβαση των ανθρώπων της ΕΟΠΕ κατορθώθηκε να διεξαχθεί ο τελικός ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ανεξαρτήτως όμως αποτελέσματος, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επισημαίνει ότι για άλλη μία φορά δεν τηρήθηκαν τα συμπεφωνημένα. Ελπίζουμε στο μέλλον οι αρμόδιοι να συνειδητοποιήσουν ότι το άθλημα του βόλεϊ δεν χρειάζεται τέτοιου είδους μεταχείριση και θα πρέπει να σέβονται τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι είχαν άψογη συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού παρόλο που πριν από τον αγώνα, λόγω έλλειψης αστυνομικής προστασίας, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση κατά τη διάρκεια της προσέλευσής τους στο κλειστό της Ορεστιάδας.
Ο φίλαθλος κόσμος και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχουν κρίση και κρίνουν και δεν θα ανεχτούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται, οι οποίες υποβαθμίζουν τον αθλητισμό.
 
newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...