Δημιουργήστε μια αυθεντική συνταγή που χρησιμοποιούσαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα οι γυναίκες της Σμύρνης.
Παίρνουμε ρύζι που χυλώνει πολύ, όπως αυτό που βάζουμε στις σούπες.
Το βράζουμε με ένα ποτήρι νερό, ώσπου να γίνει λαπάς. Το σουρώνουμε και κρατάμε το νερό.
Στο σουρωμένο νερό του ρυζιού βάζουμε 2 σταγόνες λάδι και το ανακατεύουμε καλά.
Περιμένουμε να γίνει χλιαρό το μείγμα, το απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο και το αφήνουμε εκεί για δέκα λεπτά. Έπειτα το ξεβγάζουμε με άφθονο νερό και το δέρμα μας λάμπει από καθαριότητα και φρεσκάδα.
tsantiri.gr
Παίρνουμε ρύζι που χυλώνει πολύ, όπως αυτό που βάζουμε στις σούπες.
Το βράζουμε με ένα ποτήρι νερό, ώσπου να γίνει λαπάς. Το σουρώνουμε και κρατάμε το νερό.
Στο σουρωμένο νερό του ρυζιού βάζουμε 2 σταγόνες λάδι και το ανακατεύουμε καλά.
Περιμένουμε να γίνει χλιαρό το μείγμα, το απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο και το αφήνουμε εκεί για δέκα λεπτά. Έπειτα το ξεβγάζουμε με άφθονο νερό και το δέρμα μας λάμπει από καθαριότητα και φρεσκάδα.
tsantiri.gr