Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Νέος προπονητής στην Εθνική Ελλάδος ο Ζούρος!

Ο 45χρονος τεχνικός ανέλαβε και επίσημα τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο μπάσκετ. "Μεγάλη τιμή και ευθύνη", δήλωσε.
 
Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Βασιλακόπουλου για να αναλάβει την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις έμεινε στην Αθήνα μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΕΟΚ για να οδηγήσει την "γαλανόλευκη" στο Eurobasket  της Λιθουανίας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

"Είναι μεγάλη η τιμή αλλά και η ευθύνη. Στόχος μου είναι να διατηρήσω της Εθνική ομάδα στο ανώτερο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται όλα τα προηγούμενα χρόνια", δήλωσε ο διάδοχος του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο της "επίσημης αγαπημένης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής  Εθικής Ομάδας των Ανδρών. Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ ,Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο Έφορος των Εθνικών Ομάδων ,Γιώργος Κολοκυθάς. συναντήθηκαν και συζήτησαν σήμερα το πρωϊ με τον Ηλία Ζούρο.Οι δυο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα ηνία «της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων» ενόψει του Eurobasket της Λιθουανίας το ερχόμενο καλοκαίρι και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012
 
newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...