Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Χυλόπιτα Μιραλάς σε Έβερτον


Χυλόπιτα Μιραλάς σε Έβερτον


Οι άνθρωποι της Έβερτον που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν τον Ολυμπιακό, ήρθαν παρακολουθώντας τον Κέβιν Μιραλάς και μάλιστα του έκαναν και μια κρούση την οποία ο Βέλγος απέρριψε μέσω του μάνατζερ του.

Άνθρωποι της Έβερτον παρακολούθησαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και εντυπωσιάστηκαν από την απόδοση του Κέβιν Μιραλάς. Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» η παρουσία τους και η προσοχή τους στον συγκεκριμένο παίκτη δεν ήταν τυχαία, καθώς έχουν δημιουργήσει ολόκληρο φάκελο για τον Βέλγο.


Μάλιστα δεν έμειναν μόνο στην παρακολούθηση του, καθώς έκαναν και μια κρούση στην πλευρά του αντιπροσώπου του, για να διερευνήσουν την πρόθεση του Μιραλάς να μεταγραφεί στην αγγλική ομάδα.

Ωστόσο, εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι, καθώς ο εκπρόσωπος του Βέλγου τους είπε: «Ο Κέβιν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Και εγώ το ίδιο θέλω. Άρα, δεν υπάρχει θέμα να συζητήσουμε κάτι παραπάνω».

Όπως λοιπόν γίνεται προφανές ο Κέβιν Μιραλάς είναι αποφασισμένος να μείνει στον Ολυμπιακό και να ζήσει την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ με τους ερυθρόλευκους.

gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...