Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Εξαφάνισαν την Ελλάδα!

Εξαφάνισαν την Ελλάδα!
Κι όμως η Ελλάδα δεν υπάρχει… Όσο και να την ψάχνουν οι χρήστες του Facebook στην ρύθμιση του Facebook Mobile, δεν μπορούν να την βρουν, και προφανώς όχι γιατί δεν υπάρχει. Στην όποια προσπάθεια κάνετε για να ενεργοποιήσετε τις δικλίδες ασφαλείας του λογαριασμού σας, και στην οποία θα πρέπει να μεταβείτε στην ενεργοποίηση του Facebook Mobile, εκεί θα διαπιστώσετε πως το μόνο που σχετίζεται με την χώρα μας είναι η αναφορά «Διαμέρισμα της Ελλάδας»!



Εξαφάνισαν την Ελλάδα!

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται. Εκεί που καλείσαι να δηλώσεις τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας ως πρώτη επιλογή εμφανίζεται το «Οne Macedonia», ενώ η δεύτερη από τις τρεις συνολικά επιλογές φέρει το όνομα «Τ-Mobile Macedonia»!



Αν λοιπόν εκνευριστείς και θέλεις να εκφράσεις το παράπονό σου στο Facebook στέλνοντας email, η επίσημη απάντηση, είναι ότι δεν μπορεί να προσφερθεί καμία βοήθεια για το θέμα αυτό, παραπέμποντας τους χρήστες στο Help Center, στο οποίο όμως δεν υπάρχει επιλογή για τέτοιο ζήτημα! Δηλαδή δεν υπάρχει λύση! Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες παγκοσμίως;



Προφανώς για τους υπευθύνους η Ελλάδα απλά δεν υφίσταται.



ΠΗΓΗ: newsday.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...