Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο Σάντος ζητάει νίκη και με ... μισό μηδέν!


Η εθνική ομάδα αναχώρησε για τη Βαλέτα, όπου σήμερα αντιμετωπίζει τη Μάλτα για την προκριματική φάση του Euro 2012 (21.30, MEGA) και ο Φερνάντο Σάντος ζητάει από τους παίκτες τη νίκη ακόμα και με ... μισό μηδέν!

«Θέλουμε τη  νίκη και  δεν μας νοιάζει ποτέ θα μπει το γκολ. Είμαστε το φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι όπως πρέπει, πιστεύω θα φανεί η διαφορά που έχουμε ως ομάδες και θα νικήσουμε. Θέλω τη νίκη και  δεν με ενδιαφέρει πόσα γκολ θα βάλουμε. Κατά συνέπεια και  με ... μισό μηδέν να να νικήσουμε  είναι το ίδιο. Όλες οι ομάδες στον όμιλο έχουν πιθανότητες πρόκρισης και γι’ αυτό τον λόγο θέλουν να νικήσουν» είπε ο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε ότι έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα, ενώ σε ότι αφορά τη Μάλτα υποστήριξε: «Δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν θα πέσει κατηγορία εάν ηττηθεί και μείνει στην τελευταία θέση. Οπότε θα προσπαθήσει για τη νίκη. Είναι  καλή ομάδα με γρήγορους παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά».

tanea.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...