Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Θρύλος στα δύσκολα!


Θρύλος στα δύσκολα! (videos)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Σιένα (10.00μ.μ, ΕΤ-1) σε έναν αγώνα δίχως αύριο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» μόνο με νίκη πάνε τη συνέχεια της σειράς στο ΣΕΦ...
Η εμφατική επικράτηση των κυπελλούχων Ελλάδος στο πρώτο ματς της σειράς δεν είχε... ανάλογη συνέχεια, καθώς η πρωταθλήτρια Ιταλίας παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη στο δεύτερο παιχνίδι, καταφέρνοντας να κάνει το break.


Την περασμένη Τρίτη, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν και στον πρώτο αγώνα τους στο «ΡΑLAESTRA», παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο και πλέον στην αποψινή αναμέτρηση έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση η φετινή τους παρουσία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα έχει πρόωρο τέλος...

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έχει πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μείνουν ενωμένοι, ώστε να καταφέρουν να βγουν από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει, μετά τη δεύτερη ήττα τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας κατάφερε να συνέλθει από το... στραπάτσο του πρώτου αγώνα, κάνοντας την... ολική ανατροπή στην σειρά.

Ο προπονητή της ομάδας της Τοσκάνης, Σιμόνε Πιανιτζάνι, ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα παραμείνουν... προσγειωμένοι, ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει -δυναμικά- την προσπάθεια την ομάδας του και στην δεύτερη «μάχη» της με τους κυπελλούχους Ελλάδος επί ιταλικού εδάφους.

gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...