Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η τρισδιάστατη ματιά του έρωτα

Το πρώτο τρισδιάστατο κανάλι "κινηματογράφου με υπόθεση" μπαίνει στη ζωή των Ευρωπαίων από την Penthouse. Οι γνωστότερες πορνό σταρ είναι σε διαπραγματεύσεις με την παραγωγή για να ικανοποιήσουν τρισδιάστατα το απαιτητικό κοινόΤρισδιάστατες πορνό σταρ! Αυτό υπόσχεται το penthouse στο τηλεοπτικό κοινό της Ευρώπης, το πρώτο στο είδος του.

Οι πιο γνωστές σταρ του κινηματογράφου με υπόθεση είναι σε διαπραγματεύσεις με την παραγωγή για να ικανοποιήσουν τρισδιάστατα το απαιτητικό κοινό.


Όπως έγινε γνωστό το κανάλι θα μεταδίδει ταινίες high-definition 3D, 30 τουλάχιστον ωρών τον μήνα "τόσο hardcore όσο και softcore".

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την έναρξη του Penthouse 3D channel", δήλωσε ο Μαρκ Μπελ, διευθύνων σύμβουλος της FriendFinder Networks,  μητρική εταιρεία του Penthouse Media Group και πρόσθεσε "Στόχος μας είναι πάντα να παραδίδουμε  την τελευταία τεχνολογία."

"Ξεκινήσαμε γυρίσματα σε 3D το περασμένο καλοκαίρι. Έχουμε επενδύσει σημαντικά στην άριστη ποιότητα 3D παραγωγών" δήλωσε ο Μπελ.

Το  Hustler σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει κάτι παρόμοιο στην Ευρώπη αυτόν τον μήνα, έχοντας είδη παράγει μερικές αισθησιακές ταινίες.

news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...