Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 40.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΛΣ! Η Ρούµπι στο γκαλά της Βιέννης!


Ο πολυεκατοµµυριούχος Ρίτσαρντ Λούγκνερ  µαζί µε τη Σοφία Λόρεν, σε παλαιότερο γκαλά
Aπο Τά ΝΆΙΤ ΚΛΆΜΠ της Ιταλίας και τον χορό της κοιλιάς, στα βιεννέζικα σαλόνια και το βαλς: η Ρούµπι, η µαροκινή πόρνη που έκλεψε την καρδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον ενέπλεξε σε ένα από τα µεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα, αποδέχθηκε µια εντελώς διαφορετική πρόσκληση, ενώ για την παρουσία της φηµολογείται πως πρόκειται να λάβει περίπου 40.000 ευρώ.

Σαν βόµβα έσκασε στην υψηλή κοινωνία της Βιέννης η είδηση ότι η Ρούµπι θα συµµετάσχει στο ετήσιο γκαλά, που διοργανώνει η κρατική όπερα της Βιέννης, ως καλεσµένη του 78χρονου πολυεκατοµµυριούχου Ρίτσαρντ Λούγκνερ.


Τα τελευταία 20 χρόνια, ο πρώην µεγιστάνας του κατασκευαστικού χώρου έχει καλέσει σε αυτόν τον χορό διασηµότητες όπως η Σοφία Λόρεν και η δούκισσα της Υόρκης, αλλά και η Πάρις Χίλτον και η βασίλισσα του στριπτίζ Ντίτα φον Τιζ. «Είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, για την οποία έχουν γραφτεί τα περισσότερα πράγµατα αυτήν τη στιγµή. Κάθε µέρα βρίσκεται στις εφηµερίδες», είπε ο εκπρόσωπος του Λούγκνερ απαντώντας στο ερώτηµα γιατί επέλεξε τη Ρούµπι.

tanea.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...