Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο 10λογος της νίκης!


Ο 10λογος της νίκης!

Λίγες ώρες πριν το μεγαλύτερο ματς της σεζόν για τον Ολυμπιακό (μέχρι το επόμενο) ο Μιχάλης Στεφάνου γράφει από τη Σιένα τον δεκάλογο της νίκης!
 
Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του απόψε στο «Palaestra». «Νίκη ή θάνατος», λένε με ένα στόμα οι παίκτες του και ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Οι της Σιένα, από την άλλη, ετοιμάζονται να κλείσουν εισιτήρια για τη Βαρκελώνη, όμως οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να τους… αλλάξουν προορισμό και να τους φέρουν πάλι στην Αθήνα. Το 2-1 υπέρ της ιταλικής ομάδας δεν αφήνει περιθώρια για οτιδήποτε άλλο, έκτος από το ροζ φύλλο αγώνα. Το gazzetta.gr διώχνει το… άγχος των οπαδών του Ολυμπιακού, αφού εξηγεί για ποιους λόγους η ομάδα τους θα πάρει τη νίκη και τελικά θα βρεθεί  στο φάιναλ φορ.


1.       Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Το αγαπημένο του…

2.       Η Σιένα φοράει πράσινα. Διπλό στο ΟΑΚΑ, διπλό στο Κάουνας… ε, δεν μπορεί, θα τριτώσει!

3.       Φάιναλ φορ χωρίς Παπαλουκά γίνεται; Μπα…

4.       Το έχει ξανακάνει με Ντούντα, το 1997.

5.       Μια ομάδα που έβαλε 9 πόντους σε ένα ημίχρονο δεν είναι δυνατόν να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 4 καλύτερες της Ευρώπης. Κανονικά θα έπρεπε να έχει διακοπεί η σειρά από το πρώτο ματς και η Σιένα να αποκλειστεί αυτομάτως, λόγω δυσφήμισης του αθλήματος.

6.       Πιθανότατα από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αφήσει το ΣΕΦ. Όπως και να το κάνουμε στο φαληρικό παλατάκι αξίζει ένα… πανηγυρικό ευρωπαϊκό αντίο.

7.       Μια του Κόντε, δυο του Κόντε, τρεις και την κακή του μέρα!

8.       Τα παιδιά έχουν καιρό να δουν τον Σόφο και τον έχουν επιθυμήσει.
..
9.       Ο ημιτελικός της Βαρκελώνης προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκδίκηση, ανεξαρτήτως αντιπάλου. «Βερολίνο» και «Παρίσι» οι λέξεις κλειδιά…

10.   Οι Έλληνες δημοσιογράφοι του «έδειξαν» τον δρόμο! Κρεσέντο από εύστοχα τρίποντα μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού και λίγο πριν σβήσουν τα φώτα στο ”Palaestra”…

gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...