Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Στήριξη για play offs και νέα χρονιά



Η επόμενη μέρα από την ισοπαλία (1-1) του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο είχε πολλά μηνύματα κυρίως για την επόμενη μέρα στο σύλλογο και όχι ως αντίκτυπο της νέας απώλειας των δύο βαθμών εντός έδρας.


Με αυτό σίγουρα μπορεί να ασχολήθηκαν ελάχιστοι. Αντίθετα αλλού εστιάζεται η χτεσινή (σ.σ. Σάββατο)  βραδιά στο ΟΑΚΑ που είναι ίσως και πιο σημαντικό ως θεματολογία.

Στην στήριξη του κόσμου του «τριφυλλιού» που θα δώσει την καλύτερη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα που έχουν συνειδητοποιήσει πως πλέον θα «κυνηγήσουν» την δεύτερη θέση στα play offs για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Champions League μέσω των προκριματικών.

Παράλληλα όπως τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός που θα ήθελε να μείνει στην ομάδα, η πίστη του κόσμου στο υλικό αυτό θα ήταν καλό να μπει σε στάδιο επεξεργασίας άμεσα και με γρήγορες κινήσεις να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα από νωρίς που θα δουλευθεί σωστά και μεθοδικά από τον προπονητή της ενόψει της νέας χρονιάς και των υποχρεώσεών της.

Ο κόσμος στηρίζει…



Στην παρουσία και στήριξη της ομάδας από τους περίπου 35-40.000 φίλους της ομάδας για την συνέχεια και την πίστη που έχουν στην ομάδα για το μέλλον της, με βάση και την εικόνα που οι ίδιοι επέδειξαν μέχρι τώρα (με εξαίρεση το ματς με τον Ατρόμητο).





Οι φίλαθλοι της ομάδας έδειξαν με τον καλύτερο και πιο κόσμιο τρόπο αρχικά την αντίδραση του προς τις αρμόδιες αρχές του πρωταθλήματος και όχι μόνο (Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ και τους προέδρους τους) ενώ περισσότερο έδειξαν την ΑΓΑΠΗ τους και την ΠΙΣΤΗ τους στην ίδια τους την ομάδα αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ που μετά τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» υποστήριζε παντού ότι θα ήθελε να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Οι χιλιάδες φίλοι που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και το τσουχτερό κρύο χειροκρότησαν τους ηθικούς νικητές του ντέρμπι των «αιωνίων» ενώ τους ζήτησαν (κάτι που αποδέχτηκαν) να κάνουν τον γύρο του θριάμβου (έκαναν το μισό γήπεδο) όπου αποθεώθηκαν δείχνοντας πως στα μάτια των φίλων τους είναι όπως έλεγε το σύνθημα οι πραγματικοί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

Play offs και δεύτερη θέση

Μετά την ήττα στο ντέρμπι οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού, φάνηκε να μένουν στο ματς αυτό κάτι που φάνηκε με την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, αφού η εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστη και θύμισε τα ματς στις αρχές της χρονιάς.

Παρόλο αυτά, οι «πράσινοι» αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ (διοικούντες και παίκτες) έδειξαν να έχουν συμβιβαστεί στην κατάληψη της δεύτερης θέσης και πλέον οι περισσότεροι μιλούσαν για την κατάληψη της θέσης στα play offs που θα τους δώσει το δικαίωμα να «παλέψουν» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μήνυμα Φερέιρα και νέα χρονιά

Εξάλλου, όπως έγιναν τα γεγονότα μπορεί να αποβεί όλο αυτό σε καλό στους «πράσινους» που μπορεί να έμειναν χωρίς τίτλο (όπως δείχνουν τα αποτελέσματα) ωστόσο θα είναι κερδισμένοι ενόψει της νέας χρονιάς.

Εκτός από την συσπείρωση των οπαδών και την πίστη τους στην ομάδα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει κερδίσει πολλούς πόντους με την παρουσία των «πράσινων» ενώ μετά το ματς με τον Ατρόμητο, έστειλε και το δικό του μήνυμα πως θα ήθελε να συνεχίσει και την νέα χρονιά στο «τιμόνι» της ομάδας.

Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ιδανικές να συνεχίσει και να ξεκινήσει τα πλάνα του για την νέα χρονιά. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καλό υλικό και ΧΡΟΝΟ για να δουλέψει από νωρίς μια ομάδα όπως θέλει να δημιουργήσει (το είχε τονίσει εξάλλου πως δεν είχε την ομάδα από το καλοκαίρι) για να φτάσει και να κατακτήσει την κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις.



Εν τω μεταξύ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε δύο ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές αντί για ένα που ήταν προγραμματισμένο.
sport24.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...