Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Εξαρθρώθηκε 20μελής σπείρα ναρκωτικών


Είκοσι άτομα συνέλαβαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Ρόδου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν 19 έρευνες σε οικίες, παρουσία δικαστικού λειτουργού.


Από τους είκοσι συλληφθέντες οι 14 είναι Έλληνες, τέσσερις είναι Αλβανοί ηλικίας ενώ συνελήφθησαν και δύο γυναίκες. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία συλληφθείς είναι 71 ετών!!!

Συνολικά  κατασχέθηκαν 78,5 γραμμάρια ηρωίνης, 27,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 109,5 ναρκωτικά δισκία ΧΑΝΑΧ, 50 δισκία μεθαδόνης, 4 δισκία βουπρενορφίνης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.490 ευρώ καθώς και 30 κινητά τηλέφωνα.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι τέσσερις από τους Έλληνες είχαν ηγετικό ρόλο, προμηθεύοντας και διακινώντας ναρκωτικές ουσίες σε χρήστες της Ρόδου. Οι υπόλοιποι δέκα Έλληνες και οι τέσσερις Αλβανοί είχαν δευτερεύοντα ρόλο, ενώ δύο άτομα εμπλέκονται σε αγορά, κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
star.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...