Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Johnny Depp: Θέλω να υποδυθώ τον Βασιλιά Ληρ πριν αποσυρθώ

Johnny Depp: Θέλω να υποδυθώ τον Βασιλιά Ληρ πριν αποσυρθώ
Η πορεία του Johnny Depp στον κινηματογράφο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από εκπληκτική ως αξιοζήλευτη!
Ο κορυφαίος και άκρως ανατρεπτικός σταρ του Hollywood, αποκάλυψε στην εκπομπή PopTarts του ότι σαν τελευταίο ρόλο της καριέρας του, θα ήθελε να υποδυθεί τον βασιλιά Ληρ ή τον Δον Κιχώτη. Ευτυχώς για τους σινεφίλ, όμως, αυτή η μέρα μάλλον θα αργήσει να έρθει, ενώ μέχρι τότε, ο Depp, προσπαθεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, δύο από τα αγαπημένα του μυθιστορήματα, το «The Ginger Man», του JP Donleavy, καθώς και το «Αγριεμένοι ανάπηροι επιστρέφουν από θερμά κλίματα» του Tom Robbins.
Ο 47χρονος Johnny Depp, έχει πρωταγωνιστήσει σε παραπάνω από 45 ταινίες, ενώ έχει ενσαρκώσει μια τεράστια γκάμα ρόλων από μελαγχολικούς «μεταλλαγμένους» με…ψαλίδια αντί για χέρια μέχρι εκκεντρικούς πειρατές και δολοφονικούς κουρείς!
Προς το παρόν ο Depp, είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, το «Rango»
Πρόκειται για ταινία κινουμένων σχεδίων και ο σταρ των «Πειρατών της Καραιβικής», δανείζει τη φωνή του σε έναν…χαμαιλέοντα, οποίος φιλοδοξεί να γίνει και ο ίδιος πειρατής!
Ο Depp αποκάλυψε ότι του άρεσε σαν εμπειρία, αν και ένιωσε λίγο ανόητος.
«Είχε πλάκα, αλλά ένιωσα λίγο γελοίος. Είμαι ένας άντρας στο μέσο της ηλικίας μου και προσποιούμαι πως έχω ουρά!»
Τέλος, ο Depp εξομολογήθηκε ότι όταν ήταν μικρός και έπαιζε με άλλα παιδιά, πάντα θα διάλεγε να υποδυθεί τον Ινδιάνο και όχι τον cowboy!
ΠΗΓΗ: digitalcrete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...