Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μήνυση Τρεμόπουλου κατά Ψωμιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση


Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατέθεσε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων-Πράσινων και περιφερειακός βουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος με αφορμή τις κατηγορίες του κ. Ψωμιάδη εναντίον του για αντεθνικές θέσεις.  

«Για πρώτη φορά καταθέσαμε μήνυση κατά του κ. Ψωμιάδη. Αυτό το θέατρο παραλόγου, αυτή η προπαγάανδα για δήθεν αντεθνικές θέσεις τις δικές μου και Οικολόγων Πράσινων πρέπει να σταματήσει. Ο κ. Ψωμιάδης χρησιμοποιεί εμένα προσωπικά ως σάκο του μποξ για να δώσει έναν άλλο στόχο για τη καταδίκη του και τη διαφαινόμενη έκπτωσή του από τη θέση του Περιφερειάρχη», δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος.  «Διαψεύσαμε αυθό που κυκλοφορούσε ο ίδιος και ο μηχανισμός του ως προπαγάνδα εναντίον μου. Εμείς υπερασπιστήκαμε, όπως εμείς θεωρούμε την αξία της χώρας, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών, την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής», πρόσθεσε.


Στα Σκόπια σχεδιάζουν πυρηνικό εργοστάσιο κοντά στα ελληνικά σύνορα
Ο κ. Τρεμόπουλος εξήγησε ότι «βρέθηκα στα Σκόπια την προηγούμενη εβδομάδα για να συνεργαστώ με τους Οικολόγους ενάντια στο πυρηνικό εργοστάσιο που σχεδιάζουν να κατασκευάσουν 12 χιλιόμετρα από τα ελληνικά σύνορα. Αντί λοιπόν να δεχτούμε συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία προσπαθεί ο κ. Ψωμιάδης και ο μηχανισμός του να μας μπλέξουν σε αυτή την ιστορία της προπαγάνδας για τις δήθεν αντεθνικές θέσεις μας. Αγαπάμε την πατρίδα μας, την υπερασπιζόμαστε, αλλά υπερασπίζοντας ταυτόχρονα το δικό μας μέλλον και την υγεία των επόμενων γενεών».

agelioforos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...