Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Z. Μακρυπούλια: H εξομολόγηση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Αντώνη Ρέμο


Z. Μακρυπούλια: H εξομολόγηση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Αντώνη Ρέμο

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί σε επίδειξη ρούχων που παρουσίασε η ίδια χθες το βράδυ και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το θόρυβο που έχει προκληθεί μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, αλλά και τις αιχμές που την κατηγόρησαν ότι άφησε εναντίον του Αντώνη Ρέμου, με πρόσφατες δηλώσεις της.Πώς είναι αυτή την περίοδο: «Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη».

Πώς αποφάσισε ξαφνικά να μιλήσει για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

«Έχει να κάνει με το ότι χρειαζόμουν λίγο χρόνο. Φαντάζομαι είναι κατανοητό αυτό. Ο καθένας θα ήθελε χρόνο αν ήταν σε μια καινούρια σχέση. Και μετά είναι δώρο άδωρο να μη το παραδεχτείς. Από τη στιγμή που το έλεγαν όλοι,  δεν μπορούσαμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας».

Γιατί δεν έκανε το ίδιο και με τον Αντώνη Ρέμο;

«Δεν θυμάμαι να το είχα κρύψει κι εκεί. Είναι μια κοινή απόφαση γιατί κάναμε κοινές εξόδους πλέον και, από τη στιγμή που το ήξερε ο κόσμος, θα ήταν ανόητο να μας ρωτήσετε και να πούμε “όχι”».

Με την πρόσφατη δήλωσή της πως βρήκε πολύ «ανδρικό» το ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει για τη σχέση τους και πως αυτό «είναι κάτι που πρέπει να το κάνει ο άνδρας», άφησε αιχμές εναντίον του Αντώνη Ρέμου;

«Με ρώτησαν ποια ήταν η γνώμη μου για την κίνηση αυτή του Μιχάλη, και είπα ποια ήταν η γνώμη μου. Και, ναι, το  βρήκα πολύ όμορφο αυτό που έκανε. (…) Θα ήθελα να μην μπούμε σε αυτό, γιατί το βρίσκω πολύ φτηνό αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή. Όχι, δεν είχα καθόλου αυτό στο μυαλό μου. Απάντησα ακριβώς σε αυτό που με ρώτησαν».

Για τη σχέση της με τον Μιχάλη μίλησε όμως και στην κάμερα του «Καφέ με την Ελένη» η Ζέτα, εξηγώντας πώς νιώθει που έχει δημιουργηθεί τόσος θόρυβος γύρω από τη σχέση αυτή:

«Είναι κάτι που φανταζόμουν ότι θα συμβεί. Θα περάσει κι αυτό. Εγώ έκανα αυτό που ένιωθα, εκείνος το ίδιο, είμαστε μια χαρά και αυτό έχει σημασία, ότι είμαι ευτυχισμένη. Tίποτα άλλο (…). Το κακό μάτι το φοβάμαι, αλλά η ζωή μου είναι ζωή μου και θα τη ζήσω όπως θέλω εγώ. Η προσωπική ζωή παραμένει προσωπική ζωή και δεν είναι όλα φανερά — απλά, για να μην παίζεται όλο αυτό το κρυφτό που παιζόταν τους προηγούμενους μήνες, αποφασίσαμε να πούμε ότι “ναι, είμαστε μαζί”. (…) Θεωρώ ότι έπρεπε με ένα τρόπο να βγούμε και να πούμε αυτό που μας συμβαίνει για να σταματήσει αυτό που είχε ξεκινήσει στην αρχή, αλλά τώρα έχει ξεκινήσει ένας άλλος κύκλος γιατί ποτέ κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Αλλά δεν το έκανα για σας, το έκανα για μένα, γιατί ήθελα πια να μην κρύβομαι».

Πηγή: yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...