Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Α. Sklenarikova: "Η σχέση μου με τον Christian έχει τελειώσει!




Έφυγαν από την Ελλάδα, έχοντας ζήσει εδώ τρία χρόνια και τώρα μαθαίνουμε πως η Adriana Sklenarikova και ο Christian Karembeu αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους.  Οι ψίθυροι που μιλούσαν για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν όταν η δίμετρη καλλονή επισκέφτηκε πριν λίγες εβδομάδες την χώρα μας. Τώρα πλέον όμως η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Paris Match", ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό τους και εξομολογήθηκε πως εκείνη έφυγε από το σπίτι.


Η Adriana, ανέφερε πως αποφάσισε να ανακοινώσει το χωρισμό της, επειδή τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που την ήθελαν να απατά τον γνωστό ποδοσφαιριστή με διάφορους εραστές.

"Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ποτέ δεν απάτησα τον Christian. Έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες. Εγώ είμαι αυτή που έφυγε", είπε και συνέχισε: "Από τη στιγμή που ο συζυγός μου σταμάτησε το ποδόσφαιρο, άλλαξαν οι ρυθμοί της ζωής και δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω.
Είμαι 39 χρόνων και έχω ανάγκες, αλλά εκείνος δεν ήταν ποτέ εκεί. Δεν ζούσαμε σαν ζευγάρι. Ας πούμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν διαφορετική απ΄ό,τι περιμέναμε. Δεν έχουμε πλέον τις ίδιες ανάγκες. Ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Δεν θέλω να αμαυρώσω τις όμορφες αναμνήσεις".
Παράλληλα, το μοντέλο ανέφερε πως πέρασε με τον Christian 15 πολύ όμορφα χρόνια. "Από τη στιγμή που τονγνώρισα γοητεύτηκα με την προσωπικότητα, την καλοσύνη και το μυστήριο που έκρυβε. Στα μάτια μου ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος και γι' αυτόν εγκατέλειψα το Παρίσι και τον ακολούθησα. Δεν με ενδιέφερε που δεν πήγαινα στα castings και που έμενα μόνη τα Σαββατοκύριακα, που εκείνος ήταν με την ομάδα." 

Όσον αφορά το θέμα της ζήλιας, το γνωστό μοντέλο ανέφερε πως ο Karembeu ήθελα να κάνουν πράγματα μαζί και δεν του άρεσε όταν έφευγε με τις φίλες της, αλλά αυτό δεν την ενοχλούσε, γιατί της άρεσε να μένει μαζί του και να τον περιποιείται. Όταν, όμως, εκείνος σταμάτησε το ποδόσφαιρο, άρχισε να ασχολείται με πάρα πολλά άλλα πράγματα.

πήρχαν στιγμές που έφευγε για 2 με 3 μήνες και δεν ήξερα τίποτα για εκείνον", σημείωσε.
Ο Christian με την σειρά του, σε ραδιοφωνική εκπομπή στο RTL France, επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν να βρίσκονται σε διάσταση.

Ελεύθερη και επισήμως λοιπόν η κυρία Sklenarikova για όσους ενδιαφέρονται!

cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...