Ο γνωστός ηθοποιός δεν κινδυνεύει πλέον με φυλάκιση καθώς δήλωσε ένοχος μόνο για επίθεση και όχι για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του!

Ο 55χρονος βραβευμένος με Oscar ηθοποιός που δικαζόταν για υπόθεση οικογενειακής βίας και επίθεσης εναντίον της πρώην συντρόφου του, Oksana Grigorieva, καταδικάστηκε εκτός από διάφορα χρηματικά πρόστιμα και σε τρία χρόνια επιτήρησης, έναν χρόνο ψυχοθεραπείας και κοινωνική εργασία στο ίδρυμα «Mending Kids International», όπου υποχρεούται να συμπληρώσει δεκαέξι ώρες κοινωνικής προσφοράς. Το εν λόγω ίδρυμα παρέχει χειρουργική φροντίδα σε παιδιά από όλο τον κόσμο, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια έχει βοηθήσει πάνω από 500 παιδιά από 39 χώρες. Στο παραπάνω ίδρυμα, στο παράρτημα του Malibu είναι επικεφαλής η πρώην σύζυγός του Robyn Gibson ενώ μέχρι το Δεκέμβριο ήταν πρόεδρος του συμβουλίου των διευθυντών.






Ο ηθοποιός δέχθηκε την απόφαση του δικαστηρίου καθόλα ήρεμος «διατηρώντας την αθωότητά του», όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Blair Berk.

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος της Oksana, Daniel Horowitz, βεβαιώνει ότι τώρα πια, η πελάτισσά του θα εστιάσει όχι μόνο στο μεγάλωμα της κόρης της, αλλά και στην εθελοντική εργασία της κοντά στα παιδιά του Τσερνομπίλ.

Λέγεται όμως ότι μέσω των δικηγόρων του o Mel προειδοποίησε την Oksana να μην κυνηγήσει άλλο την υπόθεση και να μην κάνει νέα μήνυση. Η ίδια σκέφτεται να προχωρήσει σε νέα αγωγή και μέσα σε όσα θα ισχυριστεί είναι και η συκοφαντική δυσφήμιση. Ο ίδιος ανέφερε ότι εάν προχωρήσει θα κάνει κι αυτός μήνυση εναντίον της για εκβιασμό… Και έπεται η συνέχεια…

agelioforos.gr