Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Πέντε match ball

Μία νίκη ακόμα στα εναπομείντα πέντε ματς θέλει ο Ολυμπιακός, μετά την επικράτησή του με σκορ 3-0 επί του Εργοτέλη, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν τη δυνατότητα να «κλειδώσουν» τον τίτλο με διπλό την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ ή αν δε συμβεί αυτό με νίκη μπροστά στον κόσμο τους, με την ΑΕΚ την 27η αγωνιστική.



Η δωδέκατη σερί νίκη στο Καραϊσκάκη για το φετινό πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λάρισα άνοιξε την «ψαλίδα» από τη δεύτερη θέση στους 13 βαθμούς και με πέντε ματς να απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας, στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν φιέστα. Τα δύο ματς που ακολουθούν είναι ντέρμπι, ωστόσο το κίνητρο για μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου είναι μεγάλο.

Η αναμέτρηση που ακολουθεί είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως οι παίκτες του Μάκη Χάβου θα έχουν το μυαλό τους περισσότερο στον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης με την ΑΕΚ για το Κύπελλο ΟΠΑΠ, γεγονός που ίσως εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι» για να πάρουν το ένα «τρίποντο» ακόμα που χρειάζονται. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στο Καραϊσκάκη και το ακόλουθο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η έδρα των Πειραιωτών θα είναι κατάμεστη και το ματς είναι πιθανό να εξελιχθεί σε φιέστα, αν δεν προκύψει κάποια τιμωρία ακόμα, από την έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας.

Βέβαια όλα αυτά μπορούν απλοποιηθούν, αν δεν νικήσει την 26η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός στο Καυταντζόγλειο τον Ηρακλή.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βασίλη Τοροσίδη, Κέβιν Μιραλάς, και Άλμπερτ Ριέρα. Δύσκολη κρίνεται και η συμμετοχή του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν διήμερο ρεπό.

Πηγή: sport-fm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...