Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Kylie Minogue: Συγκινημένη αποχώρησε από τηλεοπτική εκπομπή


Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show της Αυστραλίας «The Morning Show» όπου μίλησε για μία επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει σε ένα νοσοκομείο παίδων κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της. Η Kylie μίλησε συγκινημένη για την προσπάθεια που έκανε στο νοσοκομείο να μιλήσει σε κάποια παιδιά για να τους δώσει δύναμη ώστε να γίνουν γρήγορα καλά. «Μιλούσα σε κάποιους γονείς που κάθονταν στην άλλη άκρη του κρεβατιού κι εκεί ήταν το παιδί τους. Έλεγα πράγματα που λογικά θα έλεγα σε μία τέτοια κατάσταση, απλά για να δημιουργήσω ένα διάλογο με το παιδί, με τους γονείς, να τους υποστηρίξω. Τότε με εξέπληξαν. Με κοίταξαν μέσα στα μάτια και μου είπαν: “Εσύ τι κάνεις; Ελπίζουμε να το ξεπεράσεις”».




Σε εκείνο το σημείο η Kylie συγκινήθηκε και αποχώρησε από το πλατό, επιστρέφοντας μετά από λίγο για να εξηγήσει: «Ο λόγος που με συγκινεί είναι το ανθρώπινο στοιχείο αυτής της κατάστασης και κάποιες συγκεκριμένες στιγμές, πραγματικά πονάει».


Η 42χρονη Αυστραλή διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2005 και αφού χειρουργήθηκε, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία χάνοντας τα μαλλιά της. Όμως μέσα σε ένα χρόνο επανήλθε στο προσκήνιο και συνέχισε τις εμφανίσεις της περιοδεύοντας μάλιστα πέρυσι σε 21 χώρες, ενώ πριν από λίγο κυκλοφόρησε το 11ο άλμπουμ της με τίτλο «Aphrodite.»

agelioforos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...