Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

«Νιώθω υπέροχα, θα δούμε το καλοκαίρι»


«Νιώθω υπέροχα, θα δούμε το καλοκαίρι»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε σε συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό πως στην Ελλάδα έχει νιώσει τόσο σπουδαίος όσο πουθενά. Ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για αποχώρηση από τη χώρα μας.


Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» φιλοξενείται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Nitro» και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ποτέ δεν ένιωσα τόσο σπουδαίος όσο ένιωσα στην Ελλάδα. Ισως στην Γαλλία, όταν άρχισε να φτιάχνεται το όνομα μου, αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται εδώ. Υπάρχει κόσμος που με πλησιάζει και μου λέει: “Είμαι Ολυμπιακός ή ΑΕΚ, αλλά παραδέχομαι ότι είσαι καλός παίκτης”».


Για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα:
«Είναι μία απόφαση την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο. Κουράστηκα να μιλάω γι' αυτήν. Είναι δύσκολο να βλέπως τους φιλάθλους μας να ανησυχούν και να με ρωτάνε συνεχώς ''τι θα κάνεις;''. Θα δούμε το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος με τη ζωή μου. Νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά δε ξέρω τι θα κάνω. Θα δούμε».

Για το αν νιώθει... μισητός:
«Όχι. Ίσως να με μισούν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Όταν μπήκε ο κόσμος εκεινή τη στιγμή το μόνο που θες είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου. Μετά έρχονται οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Ένιωσα διάφορα πράγματα. Θλίψη, απογοήτευση, εκνευρισμό. Φαντάσου κάποιος από αυτούς να είχε ένα κατσαβίδι ή μαχαίρι. Τι κάνεις τότε. Κάτι τραγικό θα μπορούσε να συμβεί».

Για το αν ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα του:
«Ναι. Ποτέ ξανά δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Για εμένα το θέμα έχει τελειώσει. Προχώρησα. Είναι ώρα να συνεχίσω να σκοράρω και να δούμε τι θα γίνει».

Για το παρόμοιο περιστατικό στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Ήταν ακριβώς το ίδιο. Οι οπαδοί ήταν τσαντισμένοι μαζί μας. Ήταν η ίδια κατάσταση, απλώς ξέρεις ότι οι οπαδοί δεν θα κάνουν κάτι χαζό στους παίκτες μας. Σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναικός όταν είσαι οπαδός μερικές φορές δεν ξέρεις τι να κάνεις».

Για το αποτέλεσμα του ντέρμπι:
«Κάποιες αποφάσεις διαιτητών δεν μπορώ να τις καταλάβω. Δεν νιώθω ότι με έκλεψαν επειδή θέλω να πιστεύω ότι μιλάμε για καθαρό παιχνίδι κι ένα καθαρό σύστημα διαιτησίας. Απλώς νιώθω πως υπήρξαμε θύματα μεγάλων λαθών που μας κόστισαν βαθμούς.

Έχουμε καλύτερη ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό κάναμε βλακώδη λάθη. Και σε αυτά δε βάζω το ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέτοια μπορεί να συμβούν. Όμως ισοπαλίες με Λάρισα στο ΟΑΚΑ ή Πανιώνιο ήταν λάθη. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής αυτά τα ματς πρεπει να τα κερδίζεις. Όπως κάναμε και πέρσι. Δεν είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που άλλαηξε την κατάσταση».

Ο τρίτος άνδρας σε 15 χρόνια
Αξιοσημείωτο είναι πως ο Σισέ είναι μόλις ο τρίτος άνδρας στα 15 χρόνια του «Nitro» που βρίσκεται στο εξώφυλλο του και έχει τίτλο: «Τζιμπρίλ Σισέ: Το λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ». Ο 29χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού εκτός από το ποδόσφαιρο μιλάει για το στυλ που προτιμάει στα ρούχα του, την φούστα που φόρεσε στα βραβεία του «Status», αλλά και για το πώς ως μουσουλμάνος βρέθηκε σε καθολικό σχολείο για να γίνει ποδοσφαιριστής στην Οσέρ.

Δεν θα γινόταν μια συνέντευξη με τον Σισέ και να μην υπήρχε αναφορά στα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα που έχει στην συλλογή του, το γεμάτο τατουάζ σώμα του και το όνειρό του που είναι να παίξει μουσική ως DJ στην μαγευτική Ίμπιζα.

Ο Τζιμπρίλ είναι ένα fashion icon, δεν έχει στιλίστα και ψωνίζει τα ρούχα του μόνος του: «Άρχισα να φοράω τα ρούχα του μεγάλου μου αδερφού και να προσπαθώ να ξεχωρίζω. Πήρα κι από τον πατέρα μου. Ξέρεις, οι άντρες από την Αφρική ντύνονται πολύ φανταχτερά», ανέφερε ο Σισέ.

Ο Γάλλος άσος ξέρει και από γυναικεία μόδα αποκαλύπτωντας πως δίνει και στιλιστικές συμβουλές στη γυναίκα του: «Η Τζουντ με ρωτάει αν της πηγαίνει αυτό που φοράει ή τι θα της πρότεινα. Έχω άποψη για τη γυναικεία μόδα και ξεχωρίζω τις δημιουργίες των Balmain, Alexander McQueen και Louis Vuitton. Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν στη γυναικεία μόδα, τα οποία δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ η γυναίκα μου. Της αρέσει το απλό και κλασικό ντύσιμο».

gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...