Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Άρχισε τις μηνύσεις ο Τσάρλι Σιν


Άρχισε τις μηνύσεις ο Τσάρλι ΣινΑπό τα λόγια στις πράξεις πέρασε ο 45χρονος ηθοποιός που φαίνεται ότι «πήρε αμπάριζα και όποιον πάρει ο Χάρος».

Ύστερα από πολλές εντάσεις και βαριά λόγια που αντάλλαξαν μεταξύ τους, ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) κήρυξε –και- δικαστικό πόλεμο με την εταιρία Warner Bros και τον παραγωγό Τσακ Λορ (Chuck Lorre) μηνύοντάς τους για το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων (σχεδόν 73 εκατομμύρια ευρώ).


Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μάρτι Σίνγκερ (Marty Singer) η μήνυση του Σιν βασίζεται στο ότι θεωρεί την απόλυσή του από το σίριαλ «Two and a half men» στο οποία πρωταγωνιστούσε παράνομη και αβάσιμη γι’ αυτό και διεκδικεί αποζημίωση και διαφυγόντα κέρδη από την εταιρία παραγωγής.

Η βασική διαφορά των δύο «αντιπάλων» είναι ότι ενώ η πλευρά του ηθοποιού υποστήριζε πως είναι πολύ καλά στην υγεία του και έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντά του, η εταιρία εξέφραζε φόβους για την ικανότητά του να ανταπεξέλθει –και μάλιστα επί μακρόν- στις ανάγκες της σειράς, γι’ αυτό και ύστερα από αλλεπάλληλες… διακοπές τελικά ήρθε η απόλυση.

Σε συνέχεια αυτής της εξέλιξης βέβαια, ούτε τα αφεντικά της Warner, ούτε ο παραγωγός της σειράς, ούτε όμως και ο συμπρωταγωνιστής του Σιν, Τζον Κράιερ (Jon Cryer) έκαναν το παραμικρό σχόλιο, περιμένοντας προφανώς να το κάνουν επίσημα, στο δικαστήριο.

Κατά τα άλλα, χθες τα απόγευμα το σπίτι του Τσάρλι Σιν επισκέφτηκε η… αστυνομία η οποία είχε εντολή να το κάνει «φύλλο και φτερό» ψάχνοντας για όπλα που αν τελικά έβρισκε θα έφερναν σε δύσκολη θέση τον ηθοποιό, αφού αυτό θα σήμαινε ότι είχε παραβιάσει τους όρους της αναστολής του.
Ο Σιν ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμος, σύμφωνα με την αναφορά, και στο σπίτι του δεν βρέθηκε τίποτα παρά μόνο μερικές σφαίρες και ένα τουφέκι αντίκα.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Τσάρλι βρήκε έναν απρόσμενο συμπαραστάτη από το… παρελθόν: την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston). Η 48χρονη ηθοποιός και νυν σύζυγος του Τζον Τραβόλτα (John Travolta) υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον Σιν για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το 1990.
Τώρα λοιπόν και ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί, η Πρέστον έρχεται να δηλώσει ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της, ο οποίος παρεμπιπτόντως αυτή την εποχή διατηρεί μια «ωραιότατη» πολυγαμική σχέση με μια πρώην νταντά και μία πορνοστάρ, «Είναι καλός άνθρωπος κατά βάθος».

«Σκέφτομαι πολύ τόσο εκείνον όσο και όλη την οικογένειά του. Υπάρχει γυρισμός για όλους τους ανθρώπους και έχω μεγάλη ελπίδα. Προσεύχομαι πάντα για εκείνον», συμπληρώνει η Κέλι Πρέστον, την οποία –έτσι για την ιστορία- να θυμίσουμε ότι ο Τσάρλι είχε πυροβολήσει στο μπράτσο (!) τον καιρό που ήταν μαζί.

Η κοπέλα τότε είχε ισχυριστεί ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, αλλά η αλήθεια είναι ότι λίγο καιρό μετά διέλυσε τον αρραβώνα τους και πήρε τον… δρόμο της. Ποιος ξέρει;

ΠΗΓΗ: womenonly.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...