Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Έρχεται ανασχηματισμός – Τι θα γίνει με Παπακωνσταντίνου και Πάγκαλο;

Έρχεται ανασχηματισμός – Τι θα γίνει με Παπακωνσταντίνου και Πάγκαλο;Σε ευρύ ανασχηματισμό προχωρά ο πρωθυπουργός, σε μία προσπάθεια να καλυφθούν τα κενά συντονισμού και οι δυσλειτουργίες ψάχνοντας υπουργούς και… εκτός ΠΑΣΟΚ σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News ο ανασχηματισμός έχει “κλειδώσει” για μετά την 25ή Μαρτίου – ή και νωρίτερα ακόμη κατ’ άλλους – ενώ ειλημμένη θεωρείται η απόφαση αντικατάστασης του υπουργού Οικονομικών. Επικρατέστερος αντικαταστάτης του κ. Παπακωνσταντίνου, θεωρείται ο υπουργός Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης κατά τις ίδιες πηγές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κ. Παπακωνσταντίνου και η κ. Μπιρμπίλη είναι οι υπουργοί με τη μικρότερη αποδοχή μέσα στην Κ.Ο., ενώ ο κ. Χρυσοχοΐδης θεωρείται ικανός και περισσότερο αποδεκτός από τους βουλευτές.

Άλλο πρόσωπο που θεωρείται ότι ίσως πάρει την “άγουσα” είναι ο αντιπρόεδρος Θ. Πάγκαλος ο οποίος έχει δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα στην κυβέρνηση με δηλώσεις του. Επικρατέστερος για τη θέση του αντιπροέδρου εμφανίζεται ο Γιάννης Ραγκούσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο πρωθυπουργός φέρεται μάλιστα να αναζητά και πρόσωπα εκτός ΚΟ προκειμένου να πετύχει την αποτελεσματικότητα που απαιτείται, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει ο φόβος του πολιτικού κόστους.

ΠΗΓΗ: newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...