Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Πατέρας: Δεν έχω καμία σχέση με τις κασέτες - Ας εξηγήσει ο Μπέος τον τίτλο του "παραγκάρχη"

Ο τηλεοπτικός τσακωμός Κούγια-Μπέου ενέπλεξε και τον Νικόλα Πατέρα ο οποίος διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τις καταγγελίες Βοργιά και τις κασέτες.  Στη Δίκη του Blue Sky παίχτηκε ακόμη ένα επεισόδιο στο σήριαλ των καταγγελιών του Σωτήρη Βοργιά. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν ο Αλέξης Κούγιας και ο Αχιλλέας Μπέος οι οποίοι "σκοτώθηκαν" στον αέρα και αντάλλαξαν βαρύτατους χαρκτηρισμούς.

Χαρακτηριστικός ο κάτωθι διάλογος:


Κούγιας: «Ρε αρχιλαμόγιο, τι είναι αυτά που λες;».
Μπέος: «Εσύ είσαι το λαμόγιο. Πες δημόσια ποιος σου έδωσε τις κασέτες».
Κούγιας: «Μιλάς για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και απειλείς το Δαλούκα και τη γυναίκα του. Αν σε ακούσουν τι λες στις κασέτες, θα φύγεις από την Ελλάδα την επόμενη ώρα».
Μπέος: «Πες ποιος στις έδωσε».
Κούγιας: «Έχουν πάει οι κασέτες σε ειδικό εργαστήριο και έχουν αναγνωριστεί οι φωνές. Τι σημασία έχει ποιος μου τις έδωσε;».
Μπέος: «Έχει σημασία, γιατί αν είναι ο συγκεκριμένος που λέω, έχει λόγο να το κάνει. Μπορεί να τις κατασκεύασε ο ίδιος. Στο δικαστήριο θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Είσαι μυθομανής».
Κούγιας: «Εγώ θα πω ποιος μου τις έδωσε. Εσύ συναινείς να παιχτούν στον αέρα;».
Μπέος: «Να πεις πρώτα σε ποιο γραφείο πήγες και τις πήρες και μετά τα λέμε».
Κούγιας: «Καλά, καληνύχτα και καλή επιτυχία στον εισαγγελέα»

Ο Αχιλλέας Μπέος νωρίτερα είχε αναφέρει ότι τις κασέτες τις έδωσε ο Νικόλας Πατέρας κάτι που πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού διέψευσε με γραπτή του δήλωση:


"Με πληροφόρησαν ότι ο κ.Μπέος σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή και σε αντιπαράθεση που είχε με τον κ. Κούγια σε σχέση με τις ‘’παραγοντικές’’ του δραστηριότητες στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο , είπε μεταξύ των άλλων σε ότι με αφορά :

‘’Τις κασέτες στον κ. Κούγια , εάν υπάρχουνε, τις έδωσε ο κ.Πατέρας….’’

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε έχω δώσει σε οποιονδήποτε κασέτες για τα θέματα που αναφέρθηκαν στην εκπομπή γιατί δεν έχω τέτοιες κασέτες στην κατοχή μου.
 
Ας ψάξει ο πολυτάλαντος , λαλίστατος και άκρως πετυχημένος παράγοντας κ. Μπέος να βρει που "εξομολογήθηκε’’ αυτά που του καταμαρτυρούνε και στη συνέχεια να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για τον τίτλο του ‘"παραγκάρχη" που του απέδωσαν πρόσφατα."

Η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη αφού και ο εισαγγελέας έχει παρέμβει αλλά και οι εμπλεκόμενοι έχουν κινηθεί νομικά. 
 
newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...