Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Δ. Βανδή:Δεν θα τραγουδήσει ξανά (;) για το Αθηναϊκό κοινό

Δ. Βανδή:Δεν θα τραγουδήσει ξανά (;) για το Αθηναϊκό κοινό [video] Το περασμένο Σάββατο η Δέσποινα Βανδή, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Vox», στην Ιερά οδό, όπου εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα μαζί με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελισάβετ Σπανού.

Όταν η Δέσποινα βγήκε στην πίστα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και ιδιαίτερα το fun club της, που την υποστηρίζει σε κάθε της βήμα.



Κοιτάζοντας προς τον εξώστη του μαγαζιού και απευθυνόμενη στο fan club που βρισκόταν εκεί η Δέσποινα είπε: «Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε στην Αθήνα, μπορεί ναι, μπορεί και όχι…»
Σύμφωνα με τους συνεργάτες της, η Δέσποινα πήρε αυτήν την απόφαση εν θερμώ, επηρεασμένη μάλλον από την ξαφνική ενέργεια του fan club, να «κατεβάσει» την επίσημη ιστοσελίδα του, γράφοντας

«Διακόπτουμε, λόγω της απογοητευτικής καριέρας της τα τελευταία τρία χρόνια»!

Ακόμα, είχε εξομολογηθεί σε δικό της άνθρωπο, ότι κάθε βράδυ που έβγαινε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, της περισσότερες φορές ήθελε να πει «καλώς ήλθατε στο Rex» αντί για «Vox», κάτι που ερμηνεύτηκε από πολλούς ως σπόντα για τη φετινή συνεργασία της, αφού -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- δεν ήταν από τις καλύτερες της καριέρας της.

Η Δέσποινα Βανδή είχε πληροφορηθεί για το κλείσιμο της σελίδας, μια μέρα πριν την λήξη των εμφανίσεων της. Η σελίδα Vandiworld.gr -που εδώ και πέντε χρόνια μετέδιδε όλα τα νέα της Δέσποινας- μετονομάστηκε σε gossipworld.gr και οι υπεύθυνοι είχαν βγάλει μια ανακοίνωση, η οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

«Το Vandiworld.gr ύστερα από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας κλείνει τον κύκλο του. Η ιδρυτική ομάδα πήρε αυτή την απόφαση συνεκτιμώντας την πορεία της καριέρας της Δέσποινας Βανδή τα τελευταία τρία χρόνια, που είναι άκρως απογοητευτική…Το fan club θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του που το έφεραν στην πρώτη θέση ανάμεσα σε fan clubs… Ήταν ένα ταξίδι που απολαύσαμε όλοι μας και όπως όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, έτσι και το Vandiworld αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του».

tsantiri.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...