Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τον προβληματισμό τους για την αναβολή του Κυπέλλου εξέφρασαν Παπαλούκας και Σπανούλης


Την απορία και τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ εξέφρασαν Παπαλουκάς και Βασίλης Σπανούλης, στα πλαίσια της εκδήλωσης για την ανανέωση της συνεργασίας της Wind και Ολυμπιακού.

Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων τόνισε αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών: «Είναι κάτι σημαντικό αυτό που γίνεται σε μια δύσκολη εποχή. Θα στηρίξω και εγώ την νέα προσπάθεια. Η ερυθρόλευκη φανέλα είναι ωραία και τώρα με τη διαφήμιση της Wind θα είναι ακόμα πιο ωραία».

Σχετικά με την αναβολή του τελικού Κυπέλλου και την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις είπε πως «πρέπει να νικήσουμε να κλείσουμε με νίκη το TOP16. Εχουμε ως κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς να μείνουμε σε καλή κατάσταση».

Ο Βασίλης Σπανούλης με τη σειρά του δήλωσε για την χορηγία: «Στους δύσκολους καιρούς που βρισκόμαστε είναι πολύ σημαντική η συγκεκριμένη χορηγία κάτι που δείχνει την αγάπη της Wind για τον Ολυμπιακό».

Για την αναβολή του τελικού Κυπέλλου τόνισε πως «δυστυχώς συμβαίνουν παράξενα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει κάθε μέρα. Αλλάζουμε το πρόγραμμα μας ξαφνικά. Σεβόμαστε αυτό που κάνουμε. Είμαστε επαγγελματίες και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Δεν μπορούμε χωρίς αυτούς».

Σχετικά με τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου και τη βία στον αθλητισμό τόνισε πως «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα αυτά είναι τόσο εύκολα στο εξωτερικό και στη χώρα μας υπάρχει σοβαρή έλλειψη πραγμάτων. Μια μικρή μάζα δημιουργεί τα προβλήματα. Εμείς οι παίκτες από την πλευρά μας κάνουμε ο, τι μας αναλογεί.

Είναι δύσκολη η κατάσταση για όλους. Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το μπάσκετ έχει δώσει πολλές χαρές τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτά που συμβαίνουν απομακρύνουν τα παιδιά από τον αθλητισμό και το μπάσκετ και γίνεται κακό».

Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος επανέλαβε ότι «είναι πολύ σημαντική η χορηγία της Wind για τον Ολυμπιακό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ιδίως για τις δύσκολες μέρες που βρισκόμαστε.

Βλέπουμε με μεγάλη χαρά εταιρείες να επενδύουν στον αθλητισμό», ενώ για την «τρίτη και καλή χρονιά» της συνεργασίας ενόψει φάιναλ φορ κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας πως «ελπίζω να είναι καλή, αλλά δεν έχουμε προκριθεί ακόμα».

Newsroom ΔΟΛ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...