Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αγγλικός «τελικός»

Αγγλικός «τελικός»Ο αγγλικός εμφύλιος δεν αποφεύχθηκε και η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σημαντικότερο ζευγάρι των προημιτελικών.Ρεάλ και Μπάρτσα απέφυγαν το διασταύρωμα στα προημιτελικά, αλλά όπως όλα δείχνουν θα έχουμε el classico στην ημιτελική φάση.  Στην προημιτελική φάση έχει φτάσει το Τσάμπιονς Λιγκ.


Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ.
Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ,
Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ
Ίντερ-Σάλκε

Ημιτελικά
Ίντερ-Σάλκε vs Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ vs Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ
Οι ημερομηνίες των προημιτελικών είναι 5 και 6 Απριλίου, με τους επαναληπρικούς 12-13, ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 26 και 27 Απριλίου με τις ρεβάνς 3 και 4 Μαΐου.

Τελικός: (28 Μαϊου)
Νικητής 2 – Νικητής 1

Με πέντε μεγάλες ομάδες στα προημιτελικά ένα μεγάλο ζευγάρι θα έβγαζε η κληρωτίδα. Τελικά αυτές που την πλήρωσαν είναι η Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία σπουδαία αγγλική τιτανομαχία. Οι «μπλε» θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τονχ αμένο τελικό της Μόσχας το 2008, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» να προσθέσουν άλλη μία πρόκριση απέναντι σε αγγλικό εμφύλιο.
Στα μαλακά έπεσε η κάτοχος του τροπαίου Ίντερ η οποία κληρώθηκε με την πιο αδύναμη ομάδα από τις οκτώ, την Σάλκε, και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι «νερατζούρι» ήδη έχουν αποκλείσει μία γερμανική ομάδα, την Μπάγερν στον προηγούμενο γύρο. Μεγάλο φαβορί και η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνεστκ η οποία θα προσπαθήσει να προβάλει αντίσταση όσο γίνεται περισσότερο.

Τέλος, στην Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο έπεσε η χειρότερη δυνατή ομάδα από τα αουτσάιντερ, αφού η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ η οποία έστειλε ήδη σπίτι της την επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν.

Πιθανό el classico στα ημιτελικά
Ότι δεν βγήκε στα προημιτελικά φαίνεται πως θα γίνει στα ημιτελικά. Πιθανότατα το el classico δεν θα αποφευχθεί με τον νικητή του Ρεάλ-Τότεναμ να αντιμετωπίζει την ομάδα που θα προκριθεί από το Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ σε μία πιθανή επανάληψη του ημιτελικού της σεζόν 2001-02 όταν η Ρεάλ είχε αποκλείσει τους «μπλαουγκράνα». Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι ο νικήτης από το Ίντερ-Σάλκε θα βρει μπροστά του αυτόν από το Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


ΠΗΓΗ:GAZZETTA.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...