Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Ξεχωριστή η πρώτη κούπα με Ολυμπιακό!»


 «Ξεχωριστή η πρώτη κούπα με Ολυμπιακό!»

Τη νίκη που θα δώσει... κούπα στον Ολυμπιακό θέλει επί του ΠΑΟΚ ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος τόνισε πως είναι ξεχωριστός ο πρώτος του τίτλος με τη φανέλα των Πειραιωτών.
Ο Σουηδός αμυντικός έχει κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα στην καριέρα του με τη φανέλα της ΑΪΚ Στοκχόλμης τη σεζόν 1997-1998 και αυτό που εκτός συγκλονιστικό απροόπτου θα πάρει με τον Ολυμπιακό θα είναι το δεύτερο. Αναλυτικά ο πολύπειρος στόπερ μίλησε:


Για το δεύτερο πρωτάθλημα στην καριέρα του: «Είναι όντως το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας μου και το πρώτο με τον Ολυμπιακό. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το πρώτο μου και είναι πραγματικά ξεχωριστό»

Για ενδεχόμενη κατάκτηση της Superleague στην Τούμπα: «Θα περιμένω να το κατακτήσω πρώτα (γελάει) και μετά να κάνω… προγραμματικές δηλώσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι πλέον δεν χάνεται ο τίτλος και είμαι ευτυχής που το καταφέρνω.
Θα ήταν ωραίο να επιστρέψουμε στην Αθήνα ως και μαθηματικά πρωταθλητές, έχοντας κερδίσει τον ΠΑΟΚ».

Για το πρωτάθλημα της... επόμενης σεζόν: «Μήπως βιάζεστε; Εντάξει, φυσικά και θα το ήθελα. Ακούγεται ωραίο… Θα δούμε όμως. Ας κατακτήσουμε αυτό πρώτα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με το επόμενο πρωτάθλημα που θα διεκδικήσουμε».

gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...