Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συστάσεις από Μαρινάκη!


Συστάσεις από Μαρινάκη!

Τις απαιτούμενες διευκρινίσεις προς τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έκανε κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ ο Μαρινάκης θέλησε να μιλήσει με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του προκειμένου να τους καταστήσει σαφές ότι δεν επιθυμεί να υπάρξει το οποιδήποτε πρόβλημα στην αναμέτρηση με την «Ένωση». Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τους ζήτησε να έχουν κόσμια συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να στηρίξουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν τον Ολυμπιακό από την αρχή έως το τέλος του ματς.


«Στο ματς με την ΑΕΚ δεν πάμε για φιέστα. Πηγαίνουμε για να νικήσουμε και να τελειώσουμε με το πρωτάθλημα. Από εσάς θέλω προσοχή στην συμπεριφορά σας. Να μην πέσουν καπνογόνα ή κάτι άλλο στο γήπεδο.

Σκεφτείτε ότι κάθε φορά που διακόπτεται ο αγώνας αυτό θα είναι σε βάρος μας. Αυτό το έχει πει και ο Βαλβέρδε.

Αυτήν την στιγμή μας γίνεται πόλεμος. Θέλουν να σταματήσει το πρωτάθλημα. Μην... τσιμπάτε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Σχετικά με τις τιμωρίες, βλέπετε τι γίνεται με εμάς και το τι συμβαίνει με τις άλλες ομάδες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης με τους οργανωμένους  να δεσμεύονται πως θα δείξουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Στην συνάντηση αυτή -που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης- παρέστη και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης. Επίσης το «παρών» έδωσε ο Μιχάλης Κουντούρης.

gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...