Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μιραλάς: Δίκαια πρωταθλητές

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού απάντησε σε όσους αμφισβητούν τα πρωτεία των “ερυθρόλευκων” κατά την διάρκεια της βράβευσης του ως MVP της 23ης αγωνιστικής.  Ο Βέλγος επιθετικός παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον Σίνισα Γκόγκιτς δήλωσε ανυπόμονος να στεφθεί πρωταθλητής και τόνισε πως θέλει τη νίκη για τον κόσμο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Αυτό το βραβείο είναι μια επιβράβευση για όλη την ομάδα. Δεν θα είχα κερδίσει τόσα βραβεία χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Αφιερώνω, λοιπόν, αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου", είπε αρχικά ο άσος των ερυθρολεύκων.
 
Στη συνέχεια ο Μιραλάς δήλωσε ανυπόμονος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος λέγοντας: "Τα μεμονωμένα βραβεία είναι σημαντικά αλλά τα ομαδικά είναι πιο σημαντικά. Ανυπομονώ να στεφθούμε πρωταθλητές".
Αναφερόμενος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είπε: "Θέλουμε την νίκη και τίποτα λιγότερο. Θέλουμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Aποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι δεν κερδίσαμε στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ".
 
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε την αμφισβήτηση ορισμένων για το εάν ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη δήλωσε: "Φυσικά και έχω απάντηση. Ας είχε κερδίσει τα υπόλοιπα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός και θα ήταν αυτός πρωταθλητής. Τώρα είμαστε εμείς".
 
newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...