Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

“Δεν υπάρχει ομοφωνία, θα αγωνιστούμε κανονικά με ΠΑΟΚ”

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν πως θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας.  Κανονικά το “παρών” θα δώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσή τους, αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην αποχή του ΠΣΑΠ.
 
 
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απαντήσει αρχικά «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε σημερινή τους ανακοίνωση, αποφάσισαν τελικά να αγωνιστούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρχε ομόφωνη στάση από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Ολυμπιακού:
 
Οι ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, έκαναν πριν από λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αλλά και ως άνθρωποι που ζούμε καθημερινά μέσα στα γήπεδα, δώσαμε από τους πρώτους στο συνδικαλιστικό μας όργανο, τον Π.Σ.Α.Π., την συγκατάθεσή για την διαμαρτυρία, μέσω της αποχής από τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής, στα φαινόμενα βίας που έχουν παρουσιαστεί στο ποδόσφαιρό μας.
 
Διαπιστώνοντας όμως ότι δεν υπήρχε, όπως ήταν απαιτούμενο για μια τέτοια ενέργεια, ομόφωνη στάση από όλους τους συναδέλφους μας, αποφασίσαμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε και θα αγωνιστούμε κανονικά στον αγώνα της ομάδας μας με τον Π.Α.Ο.Κ.
 
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αντίθετοι στα φαινόμενα βίας, απ' όπου αυτά και αν προέρχονται, και ότι θα είμαστε τόσο στην διάθεση του Π.Σ.Α.Π., για τις ενέργειες που θα αποφασιστούν στο μέλλον σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά και στο πλευρό όλων των συναδέλφων μας ποδοσφαιριστών που έχουν βιώσει φέτος, αλλά και στο παρελθόν φαινόμενα βίας εις βάρος τους.»
 
newsit.gr
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...