Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Η μεγάλη τελετή των βραβείων Oscar πλησιάζει! Τα βλέμματα στραμμένα στον "Κυνόδοντα"

Πλησιάζει η 83η Τελετή Απονομής Βραβείων Όσκαρ και το TLIFE θα σου μεταδώσει την ίδια στιγμή ό,τι πρόκειται να συμβεί στο κόκκινο χαλί αλλά και ποιοι θα είναι πλέον οι καλύτεροι ηθοποιοί και οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς  Επειδή λοιπόν, είναι λίγο δύσκολο να έχεις εξασφαλίσει μία θέση στο Κοdak Theatre μπες ξημερώματα της Δευτέρας στο TLIFE και αμέσως θα μεταφερθείς στον κόσμο των Όσκαρ!

Το ενδιαφέρον φέτος για εμάς τους Έλληνες είναι ακόμη μεγαλύτερο αφού ανάμεσα στις υποψηφιότητες Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας, βρίσκεται και η ελληνική, "Ο Κυνόδοντας"!


Εξίσου σημαντικές ταινίες είναι οι: "Αληθινό θράσος" με 10 υποψηφιότητες, "Ο Λόγος του Βασιλιά" που συγκέντρωσε συνολικά 12 υποψηφιότητες, "The Social Network" και "Inception" που συγκέντρωσαν από 8 υποψηφιότητες.

Όσο για τις κατηγορίες καλύτερης ερμηνείας για κάποιους ανήκουν σχεδόν σίγουρα στον Colin Firth (Ο Λόγος του Βασιλιά) και στην Νatalie Portman (Μαύρος Κύκνος).

Η Anne Hathaway και ο James Franco θα είναι η παρουσιαστές της φετινής απονομής και μας καλωσορίζουν στο Hollywood με ένα πολύ αστείο treiler.

Οι δύο παρουσιαστές σατυρίζουν το ατύχημα της Janet Jackson στον τελικό του Super Bowl το 2004. Τότε είχε φανεί on air το στήθος της τραγουδίστριας και ο Franco αναλαμβάνει στο treiler να σώσει την Hathaway από ένα παρόμοιο περιστατικό και τα ευτράπελα συνεχίζονται...

tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...