Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Το να τρως κάθε μέρα πίτσα μπορεί να σου σώσει τη ζωή

Πίτσα

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Η συνήθεια της Jean Wilson να τρώει κάθε μέρα πίτσα για τα τελευταία 3 χρόνια της έσωσε τη ζωή.

Η γυναίκα παράγγελνε κάθε… μέρα μία πίτσα από μία πιτσαρία στην Αμερική. Μάλιστα την είχαν μάθει οι υπάλληλοι που ετοίμαζαν την πίτσα πριν καλά καλά πάρει τηλέφωνο.
Μία μέρα λοιπόν, η Jean δεν πήρε τηλέφωνο και οι υπάλληλοι ανησύχησαν. Αφού πέρασαν 3 μέρες χωρίς να πάρει τηλέφωνο, μία υπάλληλος πήγε στο αφεντικό και της ανέφερε το γεγονός. Μάλιστα προσφέρθηκε να πάει από το σπίτι της να δει αν συμβαίνει κάτι. Το αφεντικό όμως δεν έδωσε και πολύ σημασία και είπε στην υπάλληλο να μην ασχοληθεί με το θέμα.
Αυτή όμως του είπε ότι θα πάει επειδή ένιωθε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Πήγε λοιπόν σπίτι της και αφού χτυπούσε το κουδούνι για πολύ ώρα αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία. Τελικά ήρθε η αστυνομία και έσπασε την πόρτα. Η κυρία Wilson ήταν αναίσθητη στο πάτωμα και αμέσως την πήγαν στο νοσοκομείο όπου και τελικά οι γιατροί της έσωσαν την ζωή.
Η κυρία Wilson είχε πέσει και δεν μπορούσε να σηκωθεί να πάρει τηλέφωνο για βοήθεια. Έτσι λοιπόν η συνήθειά της να τρώει πίτσα κάθε μέρα της έσωσε την ζωή.
endiaferonta.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...