Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ερχεται βραδινή εκπομπή δια χειρός... Ελένης !



Πολύς λόγος έχει γίνει μέχρι τώρα κατά καιρούς, για το πότε τελικά η Ελένη Μενεγάκη θα την πάρει την μεγάλη απόφαση και εκτός απο τον ...πρωινό καφέ, αρχίσει να μας κερνάει και... βραδινά κοκτέιλ ! Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ο τηλεοπτικός κύκλος της Ελένης το πρωί έκλεισε και πως έχει έρθει πια η ώρα για να κάνει το μεγάλο της βήμα στην βραδινή τηλεοπτική ζώνη. Ενα βήμα για το οποίο η αλήθεια είναι πως είναι εδώ και καιρό έτοιμη, αφού πια αναμφισβήτητα η τηλεοπτική προίκα που κουβαλά είναι μεγάλη και της επιτρέπει να πειραματιστεί σε κάτι άλλο, τολμώντας να αλλάξει ριζικά την τηλεοπτική της εικόνα.


Και μάλιστα; Ισως αυτή η αλλαγή είναι αυτό που χρειάζεται πια αυτή την στιγμή η Ελένη, για να δώσει μία άλλη ώθηση στην καριέρα της και μία άλλη... δύναμη ! Ισως δε αν το είχε επιχειρήσει και λιγάκι νωρίτερα, να είχε αποφύγει την όποια τηλεοπτική φθορά έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια στην πρωινή ζώνη του Alpha.

Ετσι, λοιπόν, η... βραδινή έκδοση της Ελένης πολλές φορές μας έχει απασχολήσει και κυρίως απο την στιγμή που μαθεύτηκε πως στο προηγούμενο συμβόλαιο που είχε με το κανάλι της Κάντζας, υπήρχε ο όρος για να κάνει και κάποια εβδομαδιαία, βραδινή, ψυχαγωγική εκπομπή. Ομως, μέχρι τώρα τελικά η Ελένη δεν το έχει τολμήσει.

Παρόλα αυτά, λίαν συντόμως θα την δούμε να εισβάλλει στην βραδινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας, παρουσιάζοντας μία και μοναδική, σπέσιαλ εκπομπή. Η Ελένη απ ΄ότι ακούγεται θα παρουσιάσει μία εκπομπή αφιέρωμα στην θεά Αννα Βίσση, η οποία θα παίξει στο κανάλι σαν πρόμο της εκπομπής - ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται ως γνωστόν από το καλοκαίρι για την ζωή και την πορεία της γνωστής τραγουδίστριας με τον τίτλο, "Οσο έχω φωνή..."

Στην εκπομπή αυτή αφιέρωμα θα δούμε τα πάντα για την Αννα Βίσση και φυσικά ; Και μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή της

tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...