Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Στο "ρινγκ" Γρηγόρης και Ρούλα

Γρηγόρης εναντίον Ρούλας! Μια νέα τηλεοπτική κόντρα στις οθόνες μας. Οι παρουσιαστές ενδέχεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και να μας βάλουν σε ένα μεγάλο δίλημμα: «Money drop» ή «Greek idol»;

Η εμπειρία τους στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και η αγάπη που τρέφουν οι τηλεθεατές για τα πρόσωπά τους θα δοκιμαστούν σε δύο τελείως διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα: ένα μαγνητοσκοπημένο παιχνίδι απέναντι σε ένα ζωντανό show. And the winner is… Η επιλογή είναι του κοινού.

Η αρχή της μάχης δόθηκε το Σάββατο, οπότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντιμετώπισε αρχικά τα ταλέντα αλλά και τα παρατράγουδα του talent show. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο «crash test» με το δημοφιλές παιχνίδι οι ιθύνοντες του Alpha ήθελαν να πάρουν μια πρώτη γεύση των δυνατοτήτων του τηλεοπτικού προϊόντος τους στον πίνακα της AGB και, αναλόγως, να πορευτούν.

Αυτό που αρχικά θέλουν να διαπιστώσουν είναι αν τα παρατράγουδα πουλάνε πιο πολύ από τα ταλέντα και αναλόγως να ετοιμάσουν το επόμενο επεισόδιο με τις οντισιόν της κριτικής επιτροπής. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αν όλα πάνε καλά (σε επίπεδο τηλεθέασης) για το κανάλι της Κάντζας, ενδέχεται εκτός από τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια, και τα live του «Greek idol» να προβάλλονται κάθε Σάββατο απέναντι από το «Money drop», σε μια δύσκολη αναμέτρηση του «Αρνι» με τη Ρούλα.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, το ζωντανό πρόγραμμα πρόκειται να ξεκινήσει στις 16 Απριλίου και ήδη υπάρχει πολύς χρόνος προκειμένου να δοκιμαστεί η συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Στη μάχη με το «Greek idol» οι υπεύθυνοι της παραγωγής του «Money drop» δεν προσέρχονται χωρίς όπλα. Στη φαρέτρα τους έχουν πολύ δυνατά επεισόδια, με παίκτες που ξεχωρίζουν αλλά και που κερδίζουν υψηλά χρηματικά ποσά. Το καλύτερο χαρτί τους είναι εκπομπή, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», όπου το ζευγάρι των παικτών καταφέρνει να κερδίσει 140.000 ευρώ. Στην πρώτη μάχη πάντως μεταξύ των δύο προγραμμάτων, που δόθηκε το Σάββατο, νικητής βγήκε το τηλεπαιχνίδι του Mega, ξεπερνώντας κατά πολύ το talent show του Alpha. Συγκεκριμένα, το «Money drop» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 25,3%, ενώ το «Greek idol» 18,3%.

espressonews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...