Το καινούριο δώρο του Brad Pitt μετριέται σε καράτια. Σύμφωνα με την «Daily Mail» η Αngelina, αποφάσισε να κάνει δώρο στον άντρα της ένα πανάκριβο διαμαντένιο φυλαχτό με την εξής ιδιαιτερότητα: ανοίγοντάς το, θα υπάρχει χαραγμένο ένα μικροσκοπικό ερωτικό μήνυμα, το οποίο για να διαβαστεί, χρειάζεται μικροσκόπιο. 





Η 35χρονη ηθοποιός ανέθεσε στον σχεδιαστή κοσμημάτων Robert Procop να φτιάξει το συγκεκριμένο κόσμημα που φημολογείται ότι κοστίζει εξαψήφιο νούμερο και η τεχνική κατασκευής του είναι βασισμένο στα αρχαία αιγυπτιακά φυλαχτά που περιείχαν κρυφά μηνύματα. Βέβαια το τι λέει η ερωτική πρόταση θα το γνωρίζει μόνο το ζεύγος Jolie-Pitt και ο χρυσοχόος, που ειδικεύεται στην κατασκευή τέτοιων κοσμημάτων. Ο σχεδιαστής μιλώντας στην «Daily Mail» είπε: ««δεν μπορώ να σας πω τι γράφει κι εσείς χρειάζεστε μικροσκόπιο για να το διαβάσετε. Η τεχνολογία είναι σχετικά καινούργια και το κρυμμένο μήνυμα αποτυπώθηκε με λέιζερ πάνω του».
Ας μη ξεχνάμε ότι χρόνια πριν, με τον πρώην σύζυγό της Billy Bob Thornton είχαν ανταλλάξει φιαλίδια με το αίμα τους, το οποίο έφεραν υπερήφανα στον λαιμό τους. Τελικά η Angelina με πολύ πρωτότυπους τρόπους εκφράζει την αγάπη της… 

agelioforos.gr