Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μάντσεστερ Σίτυ -Άρης 3-0


Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό… Ο Αρης κυνήγησε το θαύμα αλλά είπε αντίο από νωρίς στο City of  Manchester. Αντεξε μόλις 7 λεπτά κόντρα στη γηπεδούχο Σίτι και τελικά ηττήθηκε με 0-3 αποχαιρετώντας έτσι το θεσμό του Europa League στη φάση των 32.
Για λογαριαμό της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ντζέκο σκόραρε στο 7` και το 12` ενώ τη νίκη σφράγισε ο Γιάγια Τουρέ στο 75`.





Έτσι, η αξιοσημείωτη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Άρη έφτασε στο τέλος της, σε μια βραδιά που οι 5 χιλιάδες οπαδοί των «κιτρίνων» έδωσαν βροντερό παρόν και δημιούργησαν μια συγκινητική ατμόσφαιρα, υποστηρίζοντας αδιάκοπα την ελληνική ομάδα.

Αξεπέραστο ήταν για τον Άρη το εμπόδιο της ακριβοπληρωμένης Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην αμυντική γραμμή των «κιτρίνων» και με γκολ των Ντζέκο (7′, 12′) και Γιαγιά Τουρέ (75′), πήρε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου.

Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου πάντως αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε αποφύγει κάποιο από τα δύο πρώτα γκολ, ωστόσο ακόμη και έτσι, η παρουσία της στην διοργάνωση, ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική…

www.sport24.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...